Nyhedsbrev december 2020

Covid-19 eller ej – julen nærmer sig!

Kære Welfare Pigs medlemmer

Julen nærmer sig med hastige skridt og jeg vil derved gerne benytte lejligheden, til at sende jer denne lille julehilsen.

Vi befinder os nu i nedlukkede kommuner, med de udfordringer det nu giver. Jeg håber på det inderligste, at I går fri for sygdom ude blandt jeres medarbejdere og familier, og det bliver en ”normal” jul, ude i staldene.

Brochure

I har alle i løbet af efteråret modtaget vores ny-producerede brochurer omkring vores forening.

Det er jo sandsynligvis ikke gæster, det vælter ind med for tiden i vores stalde, men forhåbentlig er der stadig lidt liv i brochuren – om ikke andet så håber jeg, I har delt den med Jeres medarbejdere, familie og venner.

SEGES og ammoniak

Som vi alle er bevidste om, så har det været en svær proces at bygge til løse søer i farestalden, med den nuværende lovgivning i forhold til udledning af ammoniak. Vi har fra branchens side længe presset på, for at der kunne laves en bedre beregning/måling på stierne med de løser søer, end den beregningsmodel som findes i dag.

Uden at vi har noget konkret, så går der dog rygter på vandrørene om, at SEGES er i gang med at kigge på alternative løsninger.

Vi følger meget nøje med i denne udvikling.

ERFA gruppen på besøg hos Overgård Gods

I starten af november måned var vores ERFA gruppe på besøg hos Overgård Gods, i deres nye staldanlæg.

Jeg havde selv fornøjelsen af at deltage og var meget imponeret over, hvad jeg så. Det var virkelig nogle flotte omgivelser, og resultaterne i farestalden talte jo for sig selv.

Det var en god og lærerig dag, og der var en rigtig god snak rundt om bordet.

Vores næste ERFA møde går ud til endnu en ”nybygger” – nemlig Asger Krogsgaard, som tog deres nye staldanlæg i brug i sommers.

Mødedatoen bliver torsdag d. 4. februar 2021.

Til slut vil jeg ønske jer, jeres familier og jeres ansatte en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Kasper / Bestyrelsen

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på siden.